Samsung Galaxy S8/S...
 

Samsung Galaxy S8/S8+  

Side 3 / 3
 

Lund
 Lund
(@lund)
Trusted Member
Meldt ind: 3 år siden
Indlæg: 50
2. april 2017 10:18  

Det må da have været inficeret helt vildt tænker jeg, ellers kan det da ikke komme så vidt. 

Jeg glæder mig til at høre deres undskyldning, nu har de jo benægtet problemer så længe og bare givet skylden videre til Google.

Fordi jeg holder lidt igen med at bestille S8, er også at jeg har svært ved at forsvare prisen over for mig selv i de prisklasser som de efterhånden har fået de mobiler. 7000,- for en mobil, er dælmer mange penge og hvad får jeg mere end jeg har nu, ikke meget tænker jeg. Og når man så er lidt i tvivl ang batteritiden, så slår bremsen sgu yderligere i. 

Går nu lidt med tanken om at prøve en OnePlus i stedet, den koster pebernødder sammenlignet med. 

Det er ikke nemt. Hmm. 😩🙄


SvarEn pris
Kelddaug
(@kelddaug)
Active Member
Meldt ind: 3 år siden
Indlæg: 16
2. april 2017 10:53  

Nej, det er ikke nemt, jeg har heldigvis en fortående kone, så hun synes det er helt iorden, at jeg køber og sælger alle de tlf.

Det er jo en slags hobby for mig og jeg taber sjældent noget på dem. Jeg brænder selvfølgelig snotten engang i mellem, men det er hvad der kan ske.


SvarEn pris
Lund
 Lund
(@lund)
Trusted Member
Meldt ind: 3 år siden
Indlæg: 50
2. april 2017 20:31  

He he bare jeg havde sådan en kone som din. 😆

Ja det koster jo lidt hver gang og andre gange mere end andre, men for dælen jeg har sat mange til igennem tiden på det pjat. 

Jeg må også godt bruge "lidt" på mine hobbys  men jeg har desværre fået flere her med alderen, som du også kan læse en lille smule om andet sted her på siden og de penge kommer ikke hjem igen, de "flyver" løs ud af pungen på mig. Så det er lidt irriterende, at mobilerne efterhånden har fået den pris som de har nået nu, for der er jo et tab stort set hver gang. 

En anden ting er, at før i tiden når man skiftede mobil hver 3 måned, så var der også noget nyt og spændende at komme efter, men nu er der altså ikke det store nye i det mere.  Lidt hastighed lidt skærm og det var som regel det. 

Men sådan et livet og jeg skal have ny mobil denne gang, men jeg bliver nødt til at se en batteritest på S8 inden. Så vidt jeg kan se på nettet, så har ingen den til test endnu?! Korrekt?

 


SvarEn pris
Lund
 Lund
(@lund)
Trusted Member
Meldt ind: 3 år siden
Indlæg: 50
3. april 2017 21:22  

Jeg har løst at Lg ikke kan hamle op med S8, den er ok, men intet spændende og nyskabende i den. 

Jeg har også læst at Samsung bruger ny batteriteknologi, så batteriet kun mister 5% det første år, imod 20% på forrige modeller. Det er rigtig god læsning. 😊 Og generelt er de godt ttilfredse med det aflange display. Det lyder lovende det hele, syntes jeg. 😁


SvarEn pris
Lund
 Lund
(@lund)
Trusted Member
Meldt ind: 3 år siden
Indlæg: 50
6. april 2017 20:37  

Så Keld, nu er der bestilt 1 stk Sort Samsung Galaxy S8 med levering den 20/4. 

Efter alt det gode der er blevet skrevet over alt på nettet, så kunne jeg ikke trække den længere. Fik oven i købet Telia til at slå 650,- yderligere af prisen. 😁

Så jeg er en tilfreds mand nu og nøj jeg glædet mig. 😉


Kelddaug liked
SvarEn pris
Side 3 / 3
Share:

Venligst Login eller Registrer